ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στην Tsoumanis Pharmacy Design, γνωρίζουμε ότι η εργονομία, η λειτουργικότητα και ο σωστός σχεδιασμός είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες για την αποδοτικότερη λειτουργία ενός φαρμακείου. Εκμεταλλευόμενοι την πείρα δεκαετιών στην μελέτη και την επίπλωση εμπορικών χώρων, εφαρμόζουμε αποτελεσμάτικές ιδέες για την ενίσχυση των πωλήσεων στον ολοένα και πιο ανταγωνιστικό χώρο του φαρμακείου.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Κατά την διάρκεια των 31 χρόνων, το όνομά μας συνδέεται με την πλήρη ανακατασκευή αλλά και την μερική ανακαίνιση εμπορικών χώρων, την δημιουργία πρωτότυπων εταιρικών ταυτοτήτων και αλυσίδων καταστημάτων retail. Κύριος στόχος μας είναι να κατασκευάζουμε μοναδικά φαρμακεία υψηλής εμπορικής αποδοτικότητας και κομψότητας, που δημιουργούν αξία στην επένδυση του πελάτη μας. Εξελισσόμαστε παράλληλα με τον τομέα, προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες της αγοράς και τις νέες τεχνολογίες, δημιουργούμε ελκυστικά σημεία πώλησης.

ΣΗΜΕΡΑ

Είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Με τμήματα Αρχιτεκτονικής μελέτης και Σχεδιασμού, Βιομηχανικού σχεδιασμού, Έρευνας και Ανάπτυξης Προϊόντων, Παραγωγής και εξειδικευμένα συνεργεία Εγκατάστασης, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα στάδια μελέτης και κατασκευής ενός σύγχρονου φαρμακείου.

TΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Τ: 210 6627910
F: 210 5550435
Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δημ. Ρήγου

Μαγούλα

ΤΚ 190 18

info@tsoumanispharmacy.gr

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Δίνεται η δυνατότητα να συνεργαστούμε εξ’ αποστάσεως, μέσω e-mail

expand collapse
  • Μπορείτε να μας στείλετε μια κάτοψη και φωτογραφίες του χώρου σας και να συζητήσουμε μαζί για τους στόχους και τις ανάγκες σας.
  • Αφού τα αναλύσουμε, θα σας παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη σχεδιαστική πρόταση με την αναλυτική της προσφορά, 3D φωτορεαλιστικές απεικονίσεις και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου σας.