Υλοποίηση Έργου


Επίπλωση, Εξοπλισμός & Δομικές εργασίες

Επίπλωση

έπιπλo φαρμακείουΟ σχεδιασμός και η κατασκευή των επίπλων φαρμακείου πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί.
Με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα CNC και άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες να τα χειρίζονται, έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε με λεπτομέρεια υψηλής ποιότητας έπιπλα στους πελάτες μας, σε προκαθορισμένους χρόνους και κόστη. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην ευελιξία και την λειτουργικότητα των επίπλων, με στόχο την εύκολη εναλλαγή των προϊοντικών ομάδων και κατασκευών από τον ίδιο τον φαρμακοποιό. Με τις επιτρεπόμενες εναλλαγές στον χώρο σε ράφια, άγκιστρα, μετώπες κ.α., δημιουργούμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα λειτουργικής χρηστικότητας, που δεν δεσμεύει αναγκαστικά την διάταξη του χώρου.

εμπορική μελέτη φαρμακείουΕξοπλισμός

Κατασκευές επίπλων υψηλής ποιότητας, για την συμπλήρωση ή την μερική ανακαίνιση του υπάρχοντος φαρμακείου. Εμπορικές συνεργασίες για την προμήθεια ηλεκτρονικών σταυρών τεχνολογίας LED, συστημάτων αποθήκευσης και συντήρησης φαρμάκων.

 

Δομικές Εργασίες

εμπορική μελέτη φαρμακείουΟ σχεδιασμός των δομικών στοιχείων σε συνδυασμό με την επίπλωση, έρχεται για να ολοκληρώσει την ενιαία ταυτότητα του χώρου και να δώσει μια ολοκληρωμένη λύση κατασκευής φαρμακείου. Η επιλογή χρωμάτων και υλικών συνδυάζεται μελετημένα και εντάσσεται στην σχεδιαστική μας πρόταση, στοχεύοντας στην δημιουργία εμπορικών χώρων με αρχιτεκτονική συμμετρία. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των σχεδίων αναλαμβάνονται από αρχιτέκτονες και μηχανικούς της εταιρείας, σε συνεργασία με εξειδικευμένα κατασκευαστικά συνεργεία.

TΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Τ: 6944 308923
Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δημ. Ρήγου

Μαγούλα

ΤΚ 190 18

info@tsoumanispharmacy.gr

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Δίνεται η δυνατότητα να συνεργαστούμε εξ’ αποστάσεως, μέσω e-mail

expand collapse
  • Μπορείτε να μας στείλετε μια κάτοψη και φωτογραφίες του χώρου σας και να συζητήσουμε μαζί για τους στόχους και τις ανάγκες σας.
  • Αφού τα αναλύσουμε, θα σας παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη σχεδιαστική πρόταση με την αναλυτική της προσφορά, 3D φωτορεαλιστικές απεικονίσεις και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου σας.