Σχεδιασμός


Αρχιτεκτονική & Εμπορική Μελέτη

σχεδιασμός φαρμακείου - διακόσμηση φαρμακείουΣχεδιασμός

Ένας επιτυχημένος σχεδιασμός φαρμακείου δημιουργείται μέσω της κατάλληλης προσαρμογής του διαθέσιμου χώρου πώλησης και τις στρατηγικές επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε, για να ενισχύσουμε την αγοραστική εμπειρία. Οι αρχιτέκτονες μας εστιάζουν στην δύναμη της μοναδικότητας, μετουσιώνοντας αυτούς τους παράγοντες σε ένα κατάλληλα σχεδιασμένο περιβάλλον που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας. Θέτοντας ως βάση σχεδιασμού τους στόχους που έχουν συζητηθεί με τον φαρμακοποιό, σας παρέχουμε την τεχνογνωσία μας με σκοπό να δημιουργήσουμε αξία στην επένδυσή σας.

εμπορική μελέτη φαρμακείουΕμπορική Αρχιτεκτονική

Η μελέτη της Εμπορικής Αρχιτεκτονικής είναι μια πολύπλευρη διαδικασία που λειτουργεί ως ένα μέσο επικοινωνίας μεταξύ του χώρου, των επίπλων και των προϊόντων προς τον καταναλωτή. Ανάλογα με την τοποθεσία, το πελατειακό κοινό και τους στόχους του φαρμακοποιού, εφαρμόζουμε τις κατάλληλες μεθόδους για την βελτιστοποίηση των πωλήσεων. Τα έπιπλά μας βασίζονται στην ανάγκη της αποτελεσματικής προβολής των προϊόντων, εξασφαλίζοντας ένα τελικό αποτέλεσμα με αποδοτικές πολιτικές προώθησης για τους πελάτες σας.

TΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Τ: 6944 308923
Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δημ. Ρήγου

Μαγούλα

ΤΚ 190 18

info@tsoumanispharmacy.gr

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Δίνεται η δυνατότητα να συνεργαστούμε εξ’ αποστάσεως, μέσω e-mail

expand collapse
  • Μπορείτε να μας στείλετε μια κάτοψη και φωτογραφίες του χώρου σας και να συζητήσουμε μαζί για τους στόχους και τις ανάγκες σας.
  • Αφού τα αναλύσουμε, θα σας παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη σχεδιαστική πρόταση με την αναλυτική της προσφορά, 3D φωτορεαλιστικές απεικονίσεις και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου σας.